Vrachtwagenchauffeurs zijn de helden van de weg die dagelijks hun lading veilig naar de eindbestemming brengen. Maar wist je dat de wegcode voor hen complexer is dan voor andere weggebruikers? Daarom lanceert de VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) een nieuwe editie van de Truckersquiz. Met deze quiz kunnen vrachtwagenchauffeurs op een speelse manier hun verkeerskennis testen en mooie prijzen winnen. Het initiatief is een samenwerking tussen de VSV, het Departement Mobiliteit en Openbare Werken van de Vlaamse overheid en het Waalse verkeersveiligheidsagentschap AWSR, met de steun van het Sociaal Fonds Transport en Logistiek (SFTL) en TVM Belgium.

 

Daag je collega's uit

De Truckersquiz gaat opnieuw van start op maandag 3 juni. Schrijf je bedrijf nu al in, start de communicatie op om al je collega’s op de hoogte te brengen en zorg voor een leuke manier om de verkeersregels op te frissen bij al je collega’s!

Individueel deelnemen kan vanaf 3 juni ook op www.truckersquiz.be

De quiz blijft online speelbaar, enkel in de maand juni zijn er mooie prijzen te winnen. Spelen voor de eer, kennis en opleiding kan dus altijd!