Werkplekbegeleiding en mentorschap

Wil je werkplekbegeleid(st)er worden om nieuwe collega’s zich te helpen inwerken? Of ga je gelijk voor het mentorschap? Dan begeleid je leerlingen die op de werkvloer het vak leren. Voor beide uitdagingen bieden we een uitstekende opleiding.

Lees meer

Tools voor vrachtwagenchauffeurs

Er zijn de gekende fysieke uitdagingen zoals gewrichts- en spierpijn. Maar communicatie is ook niet altijd even eenvoudig. Daarom hebben we voor jou zowel ergonomische tips als een speciaal zakwoordenboek voor vrachtwagenchauffeurs in de aanbieding.

Lees meer

Via je werkgever

Bijscholingen en opleidingen zijn erg belangrijk als je goed wil zijn en blijven in je job. We voorzien hiervoor belangrijke tussenkomsten om alvast de financiële drempel zo laag mogelijk te houden. Sommige opleidingen zijn zelfs helemaal gratis.

Lees meer

Truckersquiz 2024

Vrachtwagenchauffeurs zijn de helden van de weg die dagelijks hun lading veilig naar de eindbestemming brengen. Maar wist je dat de wegcode voor hen complexer is dan voor andere weggebruikers? Daarom lanceert de VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) een nieuwe editie van de Truckersquiz.

Lees meer

Deel je ervaring als vrachtwagenchauffeur

Maak kans op een bon van de Decathlon of AS Adventure (50 euro)

Lees meer

Contacteer ons

Contact

Heb je een vraag?

FAQ