Hospitalisatieverzekering AG Insurance

Beland je om één of andere reden in het ziekenhuis en ben je al 6 maanden ononderbroken in dienst, dan kun je een beroep doen op onze sectorale hospitalisatieverzekering. Ook de kosten van ambulante zorg worden in vele gevallen terugbetaald.

Lees meer

Wat te doen bij een ziekenhuisopname?

Moet je worden opgenomen in het ziekenhuis, zorg er dan zeker voor dat je het Medi-Assistancekaartje op zak hebt. Dan betaalt AG Insurance de factuur rechtstreeks aan het ziekenhuis.

Lees meer

Bijstand in het buitenland

In de sectorale hospitalisatieverzekering is de waarborg ziekenhuisopname uitgebreid tot het buitenland voor privéverblijven zoals vakantie en reizen.

Lees meer

Bijstand tijdens professionele verplaatsingen

Europ Assistance biedt bijstand aan chauffeurs en begeleiders van bedrijfsvoertuigen. De chauffeur, de begeleider en het dienstvoertuig zijn de klok rond beschermd tijdens de dienstverplaatsingen in zo goed als heel Europa.

Lees meer

Een verkeersongeval… wat dan?

Verkeersongevallen… een te weinig besproken thema in de bestaande opleidingen tot professioneel vrachtwagenchauffeur. Dat vindt alvast Rondpunt vzw dat hierover samen met ons een nuttige gids samenstelde. Met dank aan VDAB is er ook een webcursus ontwikkeld.

Lees meer

Psychologische begeleiding bij traumatische gebeurtenissen

Word je tijdens het werk met schokkende gebeurtenissen geconfronteerd, dan bieden we gratis psychologische begeleiding voor jou.

Lees meer

Media Alert

Noodnummer voor gestrande Oekraïense vrachtwagenchauffeurs: +32 2 421 10 55

Lees meer

Contacteer ons

Contact

Heb je een vraag?

FAQ