Sectorale hospitalisatieverzekering en pensioenfonds

We hechten erg veel belang aan de gezondheid van onze mensen in de sector. Zo kunnen ze bij een ziekenhuisopname op ondersteuning rekenen. En voor een aangename oude dag is er ons pensioenfonds Pensio TL.

Lees meer

Gezond aan het werk

Op dit vlak bieden we 3 sterkhouders: psychologische begeleiding bij traumatische gebeurtenissen, ondersteuning bij alcohol- en drugpreventie en bewustmaking over de problematiek van toxische gassen.

Lees meer

Langer aan het werk

We willen onze arbeiders zo lang mogelijk met veel goesting aan het werk houden. Met een sterke focus op autonomie, verbondenheid en competenties timmeren we aan de weg.

Lees meer

Ecologisch en veilig transport

Ondernemingen die investeren in maatregelen voor een ecologischer en veiliger transport, worden daarvoor financieel gestimuleerd door de Vlaamse overheid.

Lees meer

Tools voor vrachtwagenchauffeurs

Vrachtwagenchauffeurs krijgen te maken met fysieke uitdagingen zoals spier- en gewrichtspijn, maar ook op vlak van communicatie is het niet altijd eenvoudig. Wij bieden ergonomische tips en een heus zakwoordenboek. We voorzien ook een webcursus en een brochure, mocht het onverhoopt toch tot een ongeval komen.

Lees meer